Mainostajille

Bloggaajat luovat trendejä, he ovat vahvoja mielipidevaikuttajia ja heidän asiantuntijuuttaan arvostetaan. He ohjaavat lukijoidensa ostopäätöksiä suosituksillaan, mielipiteillään ja valokuvillaan sekä tarjoavat ostopäätöksen tueksi arvokasta tietoa tuotteista ja elämyksellisiä kokemuskuvauksia palveluista.

KidSpotin Member of  KidSpot– listalle on liittynyt useita blogeja, joissa aiheina on monipuolisesti perhe-elämä ja lapset. Tämän KidSpotin kontaktiverkoston kautta markkinointi on helppoa, tehokasta ja lisäksi edullista. KidSpot toteuttaa sisältöyhteistyötä blogeissa, bloggaajat tekevät tuotetestauksia ja kirjoittavat niistä, he antavat alennuskoodeja lukijoilleen ja järjestävät arvontoja, jotka herättävät aina paljon kiinnostusta.

Myös Facebook on erittäin tehokas kanava löytää potentiaalisia asiakkaita ja kynnys verkkokauppaan astumiseen Facebookin kautta on matala. Tuotteelle näkyvyyttä saa reilusti, kun blogiyhteistyöpostaus julkaistaan KidSpotin omalla Facebook-markkinointisivulla Lastenvaatetarjoukset.fi, jolla on jo yli 5800 tykkääjää. Lisäksi tätä sivua voi oivallisesti hyödyntää myös erilliseen mainontaan julkaisemalla yrityksen oma mainoskuva esimerkiksi alennusmyynnin alkaessa. Lisää mahdollisuuksia ja näkyvyyttä tarjoaa KidSpotin toinen, vasta ensiaskeliaan ottava Facebook-sivu Bloggids, jossa aiheet pyörivät laajemmin lasten maailmaan liittyvissä asioissa.

KidSpot rakentaa markkinointikampanjan nopeasti asiakasyrityksen toiveiden mukaan joko blogiyhteistyötoteutuksena, mainoskuvajulkaisuna Facebookin markkinointisivuilla tai näitä yhdistelemällä.

● Blogiyhteistyötoteutukset alkaen 120 € (+ alv 24 %)
Jokaiseen toteutukseen sisältyy yksi blogipostausjulkaisu KidSpotin molemmilla Facebook-markkinointisivuilla.

● Yrityksen oman mainoskuvan julkaisu markkinointisivulla alkaen 50 € (+ alv 24 %)

Miten toteuttaisimme Sinun kampanjasi?
Ota yhteyttä info@kidspot.fi tai 045 332 1079.