Esittely

KidSpot on pieni ja joustava, innokas ja innovatiivinen markkinointiyritys ja yhteistyökumppani, joka on erikoistunut blogien ja Facebookin viestinnällisiin vaikuttamismahdollisuuksiin. Yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa KidSpot markkinoi Facebookin ja blogien kautta mm. mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita, esittelee uutta ja järjestää arvontoja.

KidSpotin yhteydessä toimivat aktiivisesti sen oma Facebook-markkinointisivu Lastenvaatetarjoukset.fi, jolla on yli 5800 tykkääjää sekä vasta ensiaskeliaan ottava Facebook-sivu Bloggids, jossa aiheet pyörivät laajemmin lasten maailmaan liittyvissä asioissa.

KidSpot rakentaa markkinointikampanjan nopeasti asiakasyrityksen toiveiden mukaan joko blogiyhteistyötoteutuksena, mainoskuvajulkaisuna Facebookin markkinointisivuilla tai näitä yhdistelemällä.

KidSpot tarjoaa markkinointipalveluita yritysten lisäksi myös bloggaajille: Oletko vasta aloittanut perhe-elämään liittyvän blogin kirjoittamisen? Oletko ehkä pitänyt blogia jo pidempään, mutta jostain syystä ihmiset eivät tunnu löytävän blogiisi? Ota yhteyttä, KidSpot haluaa auttaa!

Oy KidSpot Ab:n omistajana on toiminut Leena Varjokivi heinäkuusta 2017 lähtien.

e-mail: info@kidspot.fi
puh. 045 332 1079

Oy KidSpot Ab on perustettu vuonna 2014.
Y-tunnus: 2611167-3.