Bloggaajille

Onko blogisi perheblogi? Haluatko kuulla houkuttelevista yhteistyökuvioista ja uutuuksista lastenamarkkinoilla? 

KidSpot kerää nyt mukaansa erilaisia perheblogeja ja tarjoaa yhteistyöblogeillensa mahdollisuuden ensimmäisenä kuulla uusista houkuttelevista yhteistyökuvioista ja uutuuksista lastenmarkkinoilla sekä testata mielnkiintoisia tuotteita.

KidSpot on yhteydessä lastentarvikkeisiin ja -vaatteisiin erikoistuneisiin yrityksiin, ja suosittelee yritykselle muutamia sopivia blogeja, jossa yrityksen tuote pääsee mahdollisimman hyvin esille. Yritys valitsee sitten blogin, joka heidän mielestään sopii parhaiten heidän brändillensa. Blogin kirjoittaja saa tehdä tuotetestauksia, saa alennuskoodeja lukijoillensa ja/tai saa arpoa yrityksen tuotteita.  KidSpotiin liittyminen ei velvoita sinua bloggaajana mihinkään ja sinulla on aina oikeus kieltäytyä yhteistyöstä. Sinun ei myöskään tarvitse mainostaa mitään, mihin et itse usko ja saat olla rehellinen mielipiteissäsi.

Blogisi saa näkyvyyttä yrityksen kautta, ja KidSpotin yhteistyöpostaukset linkitetään myös Lastenvaatetarjoukset.fi -Facebook-sivulle, jossa on yli 4000 tykkääjää, tavoitteena lisäliikenne blogiisi. 

Haluatko mukaan KidSpotiin? Lähtetä osoitteeseen info(at)kidspot.fi:

– blogisi nimi ja www-osoite
– kuvaus blogistasi ja sinua kiinnostavista aihepiireistä
– tieto yksittäisistä kävijämääristä viikko- ja kuukausitasolla (mielellään kuvakaappauksena)
– yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite).

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!