Bloggaajille

Kirjoitatko blogia lasten maailmaan ja perhe-elämään liittyvistä aiheista? Haluatko kuulla houkuttelevista yhteistyökuvioista ja uutuustuotteista lastenmarkkinoilla?

KidSpotin Member of KidSpot –listalla on blogeja, joissa kirjoitetaan arjesta ja juhlasta, iloista ja suruista, tuotteista ja vaatteista – yhteisenä ja tärkeänä tekijänä kaikissa kuitenkin yksi: lapset. Näille blogeille KidSpot tarjoaa yhteistyökuvioita erilaisten ja –kokoisten yritysten kanssa ja bloggaajat pääsevät tätä kautta itse tutustumaan mielenkiintoisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä testaamaan niitä.

KidSpot on yhteydessä lastentarvikkeisiin ja –vaatteisiin erikoistuneisiin yrityksiin ja suosittelee heille Member of KidSpot -listaltaan muutamia sopivia blogeja yhteistyökumppaneiksi. Yritys valitsee ne blogit, joissa sen tarjoama tuote tai palvelu pääsee heidän mielestään parhaiten esille ja joka sopii parhaiten heidän brändilleen. Kampanjaan valitun blogin kirjoittaja pääsee sovitun yhteistyön mukaisesti testaamaan yrityksen tuotteita tai palveluita ja kertomaan niistä lukijoilleen, järjestämään heille arvontoja tai saa lukijoilleen annettavaksi alennuskoodeja.

Haluaisitko myös Sinä blogisi Member of KidSpot -listalle?

KidSpotiin liittyminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit luopua jäsenyydestäsi milloin tahansa. Sinulla on myös halutessasi oikeus kieltäytyä tarjotusta yhteistyöstä eli sinun ei esimerkiksi tarvitse mainostaa mitään mihin et itse usko ja saat olla rehellinen mielipiteissäsi. Toisaalta KidSpot ei myöskään voi varmasti luvata blogillesi yhteistyötarjouksia, koska kaikki lopulta on kiinni siitä mitä ja minkälaista blogia kukin yritys etsii. Blogit, joilla esimerkiksi on paljon lukijoita, ovat luonnollisesti myös mainostajan näkökulmasta kiinnostavampia.

KidSpotin yhteistyöpostaukset linkitetään aina Lastenvaatetarjoukset.fi -Facebook-sivulle, jolla on yli 5800 tykkääjää sekä KidSpotin uudelle Facebook-sivulle nimeltä Bloggids. Tavoitteena on saada blogillesi näkyvyyttä ja sen myötä vierailijoita ja mahdollisesti uusia lukijoitakin.

Jos innostuit, niin lähetä osoitteeseen info@kidspot.fi

– blogisi nimi ja www-osoite (ja muut mahdolliset some-kanavat, esim. Facebook),
– lyhyt kuvaus itsestäsi, blogistasi ja aihepiireistä, jotka sinua kiinnostavat ja joista kirjoitat,
lapset (sukupuoli, syntymäpäivä ja jos on jotain erityistä mitä haluat kertoa)
– tieto yksittäisistä kävijämääristä viikko- ja kuukausitasolla (mielellään kuvakaappauksena) sekä
– yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite).

Ehkä haluaisit mukaan, mutta olet vasta blogiurasi alkutaipaleella ja lukijamääräsi ovat vielä pienet? Tai oletko kenties kirjoittanut blogia jo pidempäänkin, mutta syystä tai toisesta ihmiset eivät ole sinne löytäneet? Ota yhteyttä siinäkin tapauksessa rohkeasti, katsotaan mitä asialle voisi tehdä!